Noi Suntem Alwico96

Clienti Multumiti
Ani de experienta
Membrii in echipa Alwico

Peste 25 de ani de competenta, siguranta si incredere.

Topirea aurului se face in atelierul nostru chiar de unde puteti observa intreg procesul de desfasurare a activitatii noastre.
Topirea argintului se face in functie de tipul si cantitatea de  material in atelierul nostru sau la INCDMNR – IMNR din b-dul Biruintei 102, Pantelimon, ILFOV.

Nu se percep nici un fel de taxe pentru procesarea metalelor.

Lingourile de metal pretios se achizitioneaza conform ordinului Presedintelui ANPC nr. 302/2015 cu raport de incercare de la ANPC unde se achita taxa de analiza. 

Oferim cash pana la limita legala de 5000 RON sau facem transferul bancar pe loc, pentru sumele care depasesc acest prag.

Siguranta

Achizitionam orice metal pretios, sub orice forma si in orice cantitate, chiar daca este vorba de deseuri, zguri, etc. 

Prin dotarea noastra cu aparatura moderna pe care o detinem furnizam:  cunostiinte, solutii, informatii, date exacte, analize chimice si spectrale, bani si o cafea excelenta. 

Dumneavoastra trebuie sa veniti doar cu metalul pretios, iar de restul ne ocupam noi.

Competente

Suntem pe piata metalelor pretioase de 25 de ani.

 Am fost printre primii din Romania care am exportat metal pretios.

Colaboram cu Centrul de evaluare a competentelor profesionale din domeniul metalelor pretioase ”Diamond Gold Consulting”, contribuind la pregatirea de specialisti in domeniu, specialisti de care piata romaneasca duce mare lipsa.

Incredere 

Intreaga activitate pe care o desfasuram se bazeaza pe principiile eticii si ale integritatii morale.

Suntem membrii fondatori ai “Asociatiei Bijutierilor din Romania” si “Federatiei Metalelor si Pietrelor Pretioase si Semipretioase Diamond Gold” . 

Operatorii economici cu care am lucrat ne-au cunoscut si ne-au recomandat ca un model de corectitudine si eficienta in afaceri.